Smarthomemedia

Smarthomemedia

Wie zijn wij

Smarthomemedia te Zoetermeer is een organisatie die zich bezig houdt met verkoop en onderhoudt van alle soorten smart home producten en alle soorten videobewaking systemen. Wij zijn gespecialiseerd in video techniek waarbij wij in alle gevallen de productenafstemmen op de wensen van de klant. Het is dan ook van belang dat u als klant duidelijk kunt aangeven wat er noodzakelijk en gewenst is. Wij kunnen dan een uitgewerkt voorstel maken waardoor u dan weer uiteindelijk een makkelijke keuze kunt maken. Tevens voorzien wij in oplosingen zoals, nachtopnamen, facetracking, Iphone aplicaties Apps, op afstand besturen van systemen zoals toegangsdeuren. Bekende zoekwoorden zijn videobewaking, camerabewaking, videodeurintercom, deurintercom, videointercom. Smarthomemedia.nl maakt deel uit van Diginox Holding BV te Zoetermeer. Voor overige gegevens zie de rubriek contact. Smarthomemedia is uw winkel voor al uw smart producten. 

Bekijk ons op

Wi-Fi smart IP-camera | voor buiten | Waterbestendig | Full HD 1080p

Smart home producten

Smart home producten. Een slim huishouden hoort gewoon bij onze dagelijkse kost. Toch is nog niet iedereen bekend met een smart huis. Daarom helpen wij je met het maken van een keuze voor het beste smart home producten voor u. Aangezien elk slim huis op zijn eigen manier begint, bieden we verschillende mogelijkheden om tot jouw slimme smart home producten en/of systemen te komen. De een start zijn slimme woning met een slim apparaat zoals een starterspakket slimme lampen of een slimme thermostaat, terwijl de ander al bezig is met het uitbreiden van zijn spraakgestuurde Alexa of Google Assistant.

Verschillende smart home producten

Bij Smarthomemedia zijn er verschillende smart home producten. Onze assortiment bestaat uit smart verlichting, smart camera’s, smart speaker, smart intercom, smart schakel en smart beveiliging. Deze smart home producten kunnen allemaal direct aangesloten worden op je eigen Wi-Fi-netwerk. Verder is er ook nog een Zigbee-gateway die je als brug dient te gebruiken om de volgende producten op je WiFi-netwerk aan te sluiten: een raam/deursensor, een bewegingssensor, een temperatuur- en vochtigheidssensor, een thermostaatkraan en een rookmelder.

Oplaadbare IP Camera | Buiten | PIR Bewegingssensor | microSD
bezorgen
Snelle levering

Snelle verzending. voor 15:00u besteld vandaag verzonden​

beste service
Beste Service

Ruime vooraad afhalen mogelijk, Eigen technische dienst garantie​

beste prijzen
Beste Prijzen

Laagste prijs zo niet, bel ons! Wij hebben de beste smart home producten.

veilig betalen
Veilig Betalen

Veilig online betalen via uw eigen bank​